پاسخ روحانی به ترامپ و تایید ماهیت نظامی مذاکرات اتمی

روحانی در پشت فحاشی خود به ترامپ اعلام می‌کند که مذاکرات اتمی برای ممانعت نظام از دستیابی به سلاح اتمی بوده‌ است و در آینده نیز جمهوری اسلامی!‍ دست از پا خطا نخواهد کرد.


کارنامه‌ی تاریک

روحانی در حالی در مجمع عمومی سازمان ملل برای سخنرانی حاضر می‌شود که ایران در دوران ریاست جمهوری! او به مانند سابق، رکوددار اعدام است. فقر اقتصادی لایه‌های بیشتری از جامعه را درنوردیده است و به اذعان کارشناسان اقتصادی نظام از هر دو جناح خلافت اسلامی!، کشور در ورشکستگی اقتصادی به سر می‌برد. در زمینه سیاست خارجی نیز کارنامه‌ی روحانی کامل کردن ویرانی عراق و سوریه است. با این همه روحانی که خلافت اسلامی! را در سازمان ملل نمایندگی می‌کند، دلق کهنه‌ی ولایت فقیه را از تن به‌در کرده و می‌خواهد خود را نماینده‌ی فرهنگ کهن ایران نشان دهد.

ایراد خلافت اسلامی!

مگر خلافت اسلامی! و گستراندن آن در سراسر جهان چه ایرادی دارد که آنها می‌خواهند از وادی استبداد فئودالی به بادیه‌ی بورژوازی متعارف اسلامی! رو بیاورند. وقتی روحانی پز مضحکه‌ای به‌نام انتخابات! ریاست جمهوری! را در برابر انظار جهانی می‌دهد خود را بیش از پیش مضحکه می‌کند. هرچند او می‌کوشد تا به دنیا اعلام کند کسی در ایران بر سر کار است که «حقوق بشر و حقوق شهروندی» را در سیاست داخلی و اتخاذ خط مشی «تعامل سازنده» را در سیاست ‌خارجی و «پیشرفت در مسیر تحول اقتصادی» را در پیش گرفته است. اما عقربه‌های ساعت برای آنها به سرعت حرکت می‌کند.


پاسخ به ترامپ

حداکثر کاری که شاید روحانی در طی سخنرانی‌اش باید انجام دهد، پاسخ دادن به سخنرانی ترامپ است که بر تمایل عمومی مردم ایران برای تغییر شهادت داد. برای روحانی پیش از هرچیز تعهد دادن ضروری است. او اعلام می‌کند: «ایران نه می‌خواهد امپراتوری تاریخی‌اش را احیا کند و نه می‌خواهد مذهب رسمی‌اش را حاکم کند و نه می‌خواهد انقلابش را با زور سرنیزه صادر کند.» که معنی سیاسی آن ناتوانی خلافت اسلامی! از گسترش است. روحانی برای اقناع طرف مقابل برجام را «بهترین نشانه صدق» خلیفه می‌داند.


محتوای برجام

روحانی تایید می‌کند که هدف برجام سلب نظام از رسیدن به سلاح اتمی بود؛ «آنها می‌خواستند سلاح نداشته‌ی اتمی را از ایران سلب کنند و البته ما از سلب چیزی که نداشتیم و مدعی آن هم نبودیم، ابایی نداشتیم و نداریم.»


تعادل قوا

با این وجود روحانی تلاش می‌کند تا با فحاشی تعادل را کمی برگرداند، در نتیجه او سخنرانی رئیس جمهور آمریکا را «جاهلانه»، «زشت»، «کینه توزانه» و «مشحون از اطلاعات غلط و اتهامات بی‌پایه» می‌داند. [تسنیم ۲۹ شهریور ۹۶] البته پیش از سخنرانی روحانی، جعفری، «فرمانده سپاه» اظهار امیدواری کرده بود که «رئیس جمهور محترم در نطق خود پاسخ قاطع، انقلابی و روشنگر چنان که در شأن ملت ایران است به وی بدهد.» [تسنیم ۲۹ شهریور ۹۶]

نظرات

پربیننده ترین

سخن روز: خامنه‌ای و روحانی؛ یأس و درماندگی به‌زبان معکوس

قتل‌عام ۶۷ ـ فراتر از شقاوت ـ شماره ۳۰