روحانی در آستانه‌ی مرگ سپاه، دست آنرا می‌بوسد

در تنگنایی که نظام مقدس! در آن قرار گرفته است، روحانی بعد از همه‌ی کشمکش‌های قدرت با سپاه، به حمایت از سپاه در برابر آمریکا برخواست، حمایتی که مشابه بوسیدن دست فرد محتضر پیش از احتضار کامل بود.


۳۸ سال اعدام

۱۸ اردیبهشت حسن روحانی در سخنرانی انتخاباتی‌اش! در همدان، به یک شهادت تاریخی تن داد. او که آینده‌ی سیاسی خود را در حال جارو شدن توسط مهندسی انتخابات! خامنه‌ای می‌دید، دست خود را در پرونده‌های قدیمی نظام مقدس! فرو کرد و یک سند بیرون کشید. در آن سند نوشته شده بود که مردم «آنهایی که در طول ۳۸ سال فقط اعدام و زندان بلد بودند را قبول ندارند» و افزود: «ما آنهایی که پشت میز نشسته‌اند و حکم صادر کرده‌اند، نمی‌خواهیم.» [روحانی و قتل عام ۳۸ ساله]

پنجه کشیدن

در ظاهر امر روحانی، موقعیت رئیسی برای کسب منصب ریاست جمهوری! را به چالش می‌کشید اما به واقع او به روی سپاه پنجه کشید، زیرا اگر رئیسی آن کسی بوده که احکام زندان و اعدام را صادر می‌کرده، این سپاه بوده است که آنرا اجرا می‌کرده است. ماه‌های بعد تا زمان تنفیذ و تحلیف روحانی به همین منوال گذاشت و طرفین به بهانه‌های مختلف به یکدیگر می‌تاختند. اما برای روحانی آشکار بود که بدون سپاه، نظامی باقی نخواهد ماند که او در نقش معتدل کننده‌ی! آن ظاهر شود و سپاه نیز می‌فهمید که بدون روحانی، بحران‌ها و چالش‌های درونی نظام را تسریع خواهد کرد.


داستان سیطره و سهم

روحانی می‌خواست بر سپاه سیطره پیدا کند و سپاه می‌خواست از روحانی امتیاز بگیرد، این همه‌ی د عوا بود.
قرار گرفتن سپاه در معرض لیست تروریستی و امکان برهم خوردن توافقات کلاهبردارانه‌ی نظام مقدس! با آمریکا، اما خوف دیگری در دل روحانی انداخت. او به صرافت دریافت که روزهای پایانی خلافت اسلامی! می‌تواند بسیار نزدیک باشد.


از دولت با تفنگ تا ...

روحانی که در ۱ تیر از سپاه با عنوان «دولت با تفنگ»ی یاد کرده بود که به اسم بخش خصوصی! اقتصاد کشور را به تصاحب درآورده و کسی جرات رقابت با آنرا ندارد، [داعش اقتصادی از منظر روحانی] این‌بار، آنگونه که فارس در ۱۹ مهر منعکس کرد، «درجلسه هیأت دولت» به یاد آورد که «اگر آمریکا بخواهد خطای بعدی را مرتکب شود و علیه پاسداران اقدامی کند، این دیگر خطا اندر خطا است؛ سپاه پاسداران تنها یک واحد نظامی نیست، بلکه سپاه پاسداران در دل این مردم» است.
روحانی البته پا را از این نیز فراتر گذاشت و اعلام کرد که نیم میلیون سوری کشته شده به همراه ۱۱ میلیون نفر، آواره شده دیگر، در کنار اهل سنت پاکسازی قومی شده در عراق و شیعیان عراقی سرکوب شده و ... به سپاه علاقه دارند! به این خاطر که از سرزمین‌های ‌آنها یک برهوت آفریده‌است؛ اینگونه می‌توان در دل‌ها نفوذ کرد! (توفان خنده‌ها)
روحانی گفت: سپاه پاسداران «نه تنها محبوب ملت ایران بلکه محبوب مردم عراق هم است چون بغداد را نجات داده؛ محبوب کردهای عراق هم است چون اربیل را نجات داده؛ محبوب مردم دمشق و سوریه هم است چون دمشق را نجات داده؛ محبوب مردم لبنان هم است چون طرفدار حیثیت و استقلال لبنان بوده است؛ سپاه همیشه کمک مظلومان بوده و در برابر تروریستها ایستاده است».


«مطیع رهبری»

روحانی در حالی این سخنان را بر زبان می‌راندکه روابط قدیمی نظام مقدس! با القاعده و طالبان و نقش آن به عنوان مهمترین زمینه‌ساز داعش و قدرت گیری آن، دیگر امری پنهان نیست. در نتیجه روحانی اصرار داشت تا در ادامه حتما این جمله را ادا کند: «تا زمانی که همه مطیع رهبری هستیم هیچ مشکلی برای کشور ما پیش نمی‌آید».


ترس

بوسیدن دست سپاه از طرف روحانی همراه می‌شود با کرنش‌های او در برابر «شیطان بزرگ»؛ ترس حال وهوای آدم‌ها را دگرگون می‌کند.
خلافت اسلامی! که همواره خود را خصم آمریکا معرفی کرده است، در روزگار تنگنا، دولت اوباما را «قانونی» و رفتار دولت ترامپ را «شرم‌آور» توصیف کرد: «رئیس‌جمهور آمریکا با این استدلال که هر اقدامی رئیس‌جمهور قبلی انجام داده با آن مخالفت می‌کند، دست به این اقدامات ‌زده و این... واقعاً برای دولت آمریکا شرم‌آور است که استدلالش این باشد که با هر کاری که دولت قانونی قبل انجام داده مخالفت کند».


تراژدی یا کمدی

به نظر می‌رسد پایان خلافت اسلامی! در قرن بیست و یکم بیش از آنکه تراژیک باشد، کمیک خواهد بود.


در همین زمینه:

نظرات

پربیننده ترین

سرکوب و ادامه اعتراضات در هفته دوم مرداد

سخن روز: خامنه‌ای و روحانی؛ یأس و درماندگی به‌زبان معکوس