دوپایه «سرداران و دیپلمات‌ها» در حال فروپاشی‌ست

«سرداران و دیپلمات‌ها» دو پایه پیشبرد اهداف خلافت اسلامی!‌ هستند اما به نظر می‌رسد سپاه در حال فروپاشی باشد.


سپاه در سیبل

قانون تحریم‌های آمریکا علیه خلافت اسلامی! سپاه را به‌عنوان قلب و کانون تمامی  تخلفات نظام مقدس! مورد هدف قرار می‌دهد؛ تروریسم در منطقه، فعالیت موشکی، نقض حقوق بشر. [قانون تحریم های آمریکا علیه جمهوری اسلامی! چیست؟] پیشتر نیز، هنگامیکه خامنه‌ای جام زهر را در برجام اتمی سرکشید در واقع پذیرفت که بخشی از چنگال‌های سپاه را بچیند یا دست‌کم به دنیا اینطور وانمود کند.

ستون! سپاه

خلافت اسلامی! با سپاه برپا شد و با فروپاشی سپاه، فروخواهد پاشید، اینرا نه‌تنها خامنه‌ای می‌داند بلکه حتی رقبای او در قدرت که گاه در جدال‌های درونی پنجه‌ای هم به چهره‌ی سپاه می‌کشند به آن اذعان می‌کنند. روحانی گفته بود بدون کشتارهای سپاه در سوریه و عراق نمی‌توانستند مذاکرات اتمی را پیش ببرند. و البته بدون برجام سپاه نمی‌توانست دست باز در تداوم کشتارها در سوریه و عراق را بیابد.


تبعات برجام

اکنون روزگار عوض شده است یا دستکم اینطور در افق دیده می‌شود، همانگونه که بسیاری از کارشناسان پیش‌بینی کرده بودند، برجام نه راهی برای فلاح خلیفه مسلمین! در تهران که مقدمه‌ای برای برجام‌های بعدی بود. خامنه‌ای از گیرافتادن در چرخدنده‌ای می‌گریخت که می‌دانست او را به درون خواهد کشید اما در برجام گرفتار شد و باید تبعات آتی آنرا نیز بپذیرد.

ترس

اکنون بزرگترین نگرانی خلیفه، اجرایی شدن قانون تحریم‌های آمریکا و اعمال وسیع‌ترین تحریم‌ها علیه سپاه و در ادامه لیست‌گذاری آن توسط آمریکاست. سپاه به خوبی می‌داند که اگر در لیست تروریستی قرار بگیرد چه بلایی بر سرش خواهد آمد. همچنین جمهوری اسلامی! می‌فهمد که اگر ترامپ پایبندی‌اش به برجام را تایید نکند چه اتفاقاتی در راه خواهد بود.


نرم‌تنان

در این نقطه است که نرم‌تنان جناح روحانی که به نیت ذوب در بورژوازی جهانی راهی مذاکرات و معاملات می‌شوند در می‌یابند، اگر سپاه کوبیده شود، دیگر پشتوانه‌ای نخواهند داشت که کسی آنها را جدی بگیرد.


آشنا

حسام‌الدین آشنا، «مشاور» روحانی که در بسیاری موارد نقش سخنگوی غیررسمی او را بازی می‌کند در این نقطه به صحنه می‌آید و در کانال تلگرامی‌اش نابودی سوریه و عراق توسط سپاه را به‌عنوان «بزرگترین دستاورد سپاه در منطقه» توصیف می‌کند. او تصریح می‌کند که در خلافت اسلامی! ماموریت‌ها بین «دیپلمات‌ها و سرداران به دو شکل مختلف»، «از سوی رهبری به آنها محول شده است.» زیرا «میز مذاکره عرصه‌ای است که تکلیف نهایی نبرد را با تکیه بر دستاوردهای میدانی روشن می‌کند».
آشنا به صراحت دو لبه تیغه‌ی خلافت اسلامی! را نشان می‌دهد و البته از یاد می‌برد که شمشیر دو لبه می‌تواند موجب مرگ صاحب آن نیز شود.
نمایش وحدت بین «دیپلمات‌ها و سرداران» که با خنده‌های نامتعارف ظریف و جعفری در جلسه‌ی «نشست هماهنگی برگزاری مراسم چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی» [تسنیم ۱۷ مهر ۹۶] رونمایی شد، به نظر می‌رسد که در محتوا نمایاننده‌ی گریه و اندوهی باشد که در چشم‌انداز می‌بینند.


در همین زمینه:


نظرات

پربیننده ترین

سرکوب و ادامه اعتراضات در هفته دوم مرداد

سخن روز: خامنه‌ای و روحانی؛ یأس و درماندگی به‌زبان معکوس