اعتراضات در ۳ و ۴ مرداد؛ «آقا امام هشتم برس به داد مردم»

بعد از انتخابات ولایت فقیه و شکست خامنه‌ای در مهندسی‌اش، جناح‌های نظام باید علی‌القاعده مانند گذشته به هژمونی فرد بیرون کشیده شده از صندوق، در زمینه اجرایی، تمکین می‌کردند و دعواها در درون نظام، برای تقسیم قدرت و استیلا بر ثروت کشور، به پایان می‌رسید. اما اینبار این دعوا روند سابق را طی نکرد. ستیز روحانی با خامنه‌ای و سپاهش، به مراتب بالاتر و بیشتر از ماقبل انتخابات ادامه یافت. تشدید تضاد در بالای حکومت ولایت فقیه که به خاطر جنگ بر سر قدرت و چپاول بیشتر است، نمود اقتصادی خود را در وضعیت فلاکتبار مردم در کف جامعه نشان می‌دهد. از این رو نتیجه یقینا بالا گرفتن اعتراضات و تجمعات اعتراضی در کف جامعه و خیابان خواهد بود.

مردم به فغان آمده از دزدی، اختلاس، بیکاری، اخراج از کار، دریافت نکردن حقوق، دزدی اموالشان توسط موسسات اعتباری وابسته به سپاه و ... به خیابان می‌‌آیند و حق خود را می‌طلبند. آمار گسترش یابنده اعتراضات، نشان از ناتوانی حکومت کنندگان و تن ندادن حکومت شوندگان به حکومت دارد. حکومت نیز لاجرم به اعتراضات به حق مردم، مارک امنیتی می‌زند تا بتواند آنها را سرکوب کند. اما سرکوب نیز در قدم بعد ضریب تنفر و اعتراض مردم را بالاتر خواهد برد. در سال ۹۵ شاهد ۶۰۰۰ هزار تجمع اعتراضی بوده‌ایم.[شش هزار حرکت اعتراضی در سال گذشته]
این روند در سال جدید و پس از انتخابات ولایت فقیه، سیر کاملا صعودی داشته است.
نگاهی به اعتراضات
مردم معترض فقط طی دو روز ـ سه شنبه و چهار شنبه ۳ و ۴ مرداد ـ در شهرهای تهران، خرم‌آباد، یزد، اهواز و شاهرود تجمع اعتراضی برگزار کردند.
مالباختگان آرمان
در تهران روز چهارشنبه ۴مرداد ۹۶ غارت‌شدگان مؤسسه توسعه (آرمان) از استان های خوزستان، لرستان، بوشهر و همدان در اعتراض به غارت پولهای به یغما رفته خود در مقابل بانک مرکزی در تهران تجمع کردند.
برس به داد مردم
غارت‌شدگان مؤسسه کاسپین در مشهد روز سه‌شنبه ۳مرداد در مقابل این مؤسسه وابسته به سپاه پاسداران تجمع اعتراضی برگزار کردند. آنها فریاد می‌زدند: «آقا امام هشتم برس به داد مردم»
پارسیلون
در خرم‌آباد روز چهار شنبه ۴مرداد ۹۶ کارگران کارخانه پارسیلون در اعتراض به عدم پاسخگویی به خواسته‌ هایشان در مقابل استانداری حکومت در این شهر تجمع کردند.
بلاتکلیفی شغلی کارگران چوفا
در یزد کارگران کارخانه چوب و فلز اردکان (چوفا) در اعتراض به بلاتکلیفی شغلی و عدم پرداخت ۶ماه حقوق و عیدی سال جاری، در مقابل فرمانداری حکومت در اردکان تجمع کردند. کارگران معترض گفتند: «وقتی که موقع رأی‌گیری بود همه مسئولان در بین مردم بودند اما حالا پیدایشان نمی‌شود، حتماً باید خیابان را ببندیم یا لاستیک آتش بزنیم که کسی پاسخگوی حق و حقوق ما باشد؟»
قطعی آب اردل
جمعی از مردم شهر کاج در شهرستان اردل در استان یزد، از ساعت ۱۰ صبح چهارم مرداد ماه در مقابل شهرداری حکومت در این شهر تجمع اعتراضی برگزار کرده و خواهان حل مشکل قطعی آب شدند.
طلبکاران فولاد اهواز
در اهواز روز چهار‌شنبه ۴مرداد، حدود ۴۰نفر از طلبکاران خرید و قطعه‌ساز گروه ملی صنعتی فولاد ایران بار دیگر در محل این شرکت در اهواز تجمع کرده و خواستار پرداخت طلب خود از سوی این شرکت شدند.
یکی از طلبکاران گفت: «مدیرعامل گروه ملی فولاد به قول خود عمل نمی‌کند. در برخی مراجعه‌ها دفتردار مدیرعامل با حضور در میان تجمع‌کنندگان اعلام می‌کند که من کاره‌ای نیستم و روی صحبتهای من حساب باز نکنید.»
شرایط نامناسب تحصیل
در شاهرود دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد در اعتراض به شرایط نامناسب تحصیلی، از حضور در جلسه امتحان داخلی، خودداری کرده و دست به تجمع زدند.
گسترش اعتراضات و تشدید فضای اعتراض و دادخواهی مردم، علائم جدیدی بروز می‌دهد. مردم دیگر ظلم حکومت را برنمی‌تابند.

نظرات

پربیننده ترین

گرانی سازمان داده شده حکومتی در ایران

روایت مدال افتخار

روستاها؛ رها شده در بیداد فقر!