اعتراضات مردم در روز ۷ مرداد ۹۶

مردم معترض از اقشار مختلف، روز شنبه ۷مرداد ۹۶ در شهرهای یزد، اهواز، بوشهر، اصفهان، تبریز، الیگودرز، نیشابور و تنکابن تجمع اعتراضی برگزار کردند.
این تجمعات که روند گسترش یابنده‌ای را در سال ۹۶ به نسبت سال ۹۵ طی می‌کند نشان از خرابی زیرساخت‌های اقتصادی کشور و بن بست حکومت ولایت فقیه در پاسخگویی به مشکلات معیشتی مردم دارد. در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ولایت فقیه، روحانی که در صدد کسب کرسی قدرت در دور دوم در برابر جناح خامنه‌ای بود خبر از شکوفایی! اقتصاد کشور در پایان دور اولش می‌داد. امری که اعتراضات مردمی بر خلاف آن سخن می‌گوید. پرداخت نشدن حقوق کارگران، توقیف اموال کارخانه ها به دلیل بدهی به بانکها، عدم پاسخگویی حکومت در قبال مالباختگان و ... از دلایل این تجمعات اعتراضی است.
یزد
در یزد کارگران شرکت چوفای اردکان در اعتراض به پرداخت نشدن حق و حقوقشان در مقابل استانداری اقدام به تجمع کردند.
اهواز
کارکنان شرکت کیسون، پروژه قطار شهری اهواز به‌دلیل پرداخت نشدن حقوق خود تجمع اعتراضی برگزار کردند. تجمع کنندگان خواستار پرداخت حقوق یک ساله خود از سوی کارگزارن حکومت در این شرکت شدند.
یکی از کارگران حاضر در تجمع گفت: «بیشتر کارکنان این شرکت بالای ۱۰سال سابقه کار دارند اما با مشکلات زیادی از جمله پرداخت نشدن حقوق و مزایا روبه‌رو هستند. ۱۲ ماه است حقوق خود را از شرکت کیسون دریافت نکرده‌ایم».
کارگزاران کیسون، در پاسخ به کارکنان مدعی شده‌اند که «این شرکت پولی برای پرداخت حقوق ندارد و اگر اعتباری به این شرکت بدهند با کارکنان تسویه‌حساب خواهیم کرد. هم‌اکنون پروژه قطار شهری غیرفعال است.»
خط قطار شهری اهواز به طول ۲۳ کیلومتر مسیر زرگان تا بقایی را شامل می‌شود. پیمانکار متروی اهواز، شرکت کیسون است که در سال ۱۳۸۵ کار را تحویل گرفت و قرار بود آن را پنج ساله به اتمام برساند اما این طرح با گذشت ۱۰سال، تنها ۲۸ درصد پیشرفت داشته است.
قزوین
در قزوین جمعی از کارگران کارخانه تولی‌پرس در شهر صنعتی البرز در این استان در اعتراض به توقیف قسمتی از اموال این واحد صنعتی تجمع اعتراضی برگزار کرده و مانع از توقیف اموال شدند.
کارخانه تولی‌پرس نزدیک به ۴۶۰ کارگر دارد. یکی از بانکهای خصوصی از مدتی قبل بابت مطالبات معوقه خود، از مراجع قضایی! حکومت، حکم توقیف اموال کارخانه تولی‌پرس را دریافت کرده است و تجمع امروز کارگران، به‌منظور نگهداشتن اموال کارخانه برپا شده بود.
کارگران معترض گفتند ترس از مختل شدن روند فعالیت این واحد تولیدی و در نتیجه تهدید امنیت شغلی‌شان باعث شده، تا آنها نسبت به توقیف اموال محل کار خود معترض شوند.
بوشهر
در بوشهر جوانان دیّری در مقابل فرمانداری حکومت در این شهرستان تجمع کردند. این تجمع پس از انتشار ویدئوهایی از تصفیه فاضلاب صنعتی متانول کاوه، در خلیج‌فارس صورت گرفت.
اصفهان
نیروهای شرکتی اداره راهداری و حمل و نقل اصفهان، در پی تعویق ۱۰ ماهه حقوق خود، مقابل استانداری این استان تجمع اعتراضی برگزار کردند.
تبریز
در تبریز جمعی از رانندگان استیجاری شهرداری، در اعتراض به وضعیت نامناسب حقوق دریافتی و همچنین قراردادهای خود، در مقابل ساختمان ابوریحان شهرداری تجمع کرده و خواهان رسیدگی به وضع خود شدند.
الیگودرز
در الیگودرز اعتصاب کامیون‌داران که از چند روز قبل شروع شده بود، روز ۷ مرداد نیز ادامه یافت. حدود ۳۰۰ تن از کامیون‌داران الیگودرزی در اعتراض به‌نحوه نوبت دهی بار، دست از کار کشیده و اعتصاب کرده‌اند.
نیشابور
در نیشابور غارت‌شدگان کاسپین و توسعه (آرمان) شعبه تختی، در اعتراض به غارت اموالشان، تجمع اعتراضی برگزار کردند.
تنکابن
در تنکابن خریداران مجتمع تجاری آدینه، در اعتراض به عدم تحویل ساختمان به خریداران، مقابل این مجتمع نیمه‌کاره تجمع کردند.
تابستان گرم و ۶۷
مردم به جان آمده از تبعیض، فقر، اختلاس، بیکاری، اخراج از کار و ... در روزهای گرم مرداد تابستان، فریاد اعتراض بر‌می‌آورند و حق خود را از حکومت ولایت فقیه طلب می‌کنند. این فریادها، یادآور روزهای گرم دیگری در مرداد و تابستان سال‌های گذشته است؛ تابستان۶۷. درچنین روزهایی از مرداد ۶۷ ، کسانی که ظلم ولایت فقیه را برنتابیده ‌بودند و فریاد اعتراض علیه حکومت ولایت فقیه برآورده، اما در برابر ظلم این حکومت سر خم نکرده بودند، به طنابهای دار و جوخه‌های تیرباران سپرده شدند. آنها نخستین کسانی بودند که به «اصل ولایت فقیه» نه گفتند و بهای آن را پرداختند. به نظر می‌رسد پژواک صدا و راه آنان، اکنون در همان روزهای مرداد، از زبان اقشار مختلف به جان آمده از ولایت فقیه طنین انداز است.

نظرات

پربیننده ترین

گرانی سازمان داده شده حکومتی در ایران

روایت مدال افتخار

روستاها؛ رها شده در بیداد فقر!