از بودجه ۹۷ تامرگ کودکان کرمانشاه!

از بودجه ۹۷ تامرگ کودکان کرمانشاه! کنفرانس شاهرخ توکلی در شبکه تصویری ایران آزادی
با سلام به همه هموطنان و دوستان گرامی و با درود به همه‌ی قیام کنندگان قهرمان. انتشار خبر مرگ حداقل ۵ کودک و نوجوان در مناطق زلزله زده کرمانشاه بدلیل سرما و عفونت، یكبار دیگر وجدان مردم کشورمان را آزرده کرد و توجهات را به وضعیت فاجعه بار زندگی هموطنان مصیبت‌زده در مناطق زلزلهزده كرمانشاه جلب كرده است. از سوی دیگر این روزها بحث بودجه ۹۷ بعنوان یک بحث جدی در میان باندهای رژیم مطرح است و برای نخستین بار بودجه ارائه شده از سوی دولت در مجلس فرمایشی رد و به دولت بازگردانده شد، اینکه این وضعیت زلزله زدگان چه ربطی به بودجه دارد و آیا پس از گذشت نزدیک به سه ماه از این زلزله درد و رنج هموطنانمان در مناطق زلزله زده پایانی دارد یا خیر؟ و آیا در بودجه سال ۹۷ برای بازسازی مناطق ویران شده و یا سوانحی که در پیش رو هست توجه کافی شده یا خیر؟
پرسش: 
شنیدیم که نمایندگان مجلس رژیم بحث بودجه ۹۷ دولت روحانی را در صحبتهایشان مطرح کرده اند؛ چرا چنین بحثی الان مجددا مطرح می‌شود ؟ چون ابعاد ضد انسانی این بودجه که قبلا افشا شده و مشخص است که دردی از مردم دوا نمی‌کند و آنها با این بودجه که قصد کمک به مردم را ندارند؟
شاهرخ توکلی:
بله. حرف شما درست است. این بودجه فقط مردم گرسنه را گرسنه‌تر می‌کند و به بحران های رژیم باز هم اضافه می‌کند. اگر توجه کرده باشید؛ بر اثر بحران حاکمیت و شرایط قیام قهرمانانه دی ماه و موج اعتراضات مردم به جان آمده، مجلس برای نخستین بار در تاریخچه این رژیم، کلیات لایحه بودجه دولت را رد کرد. ورشکستگی مالی، و اختصاص بودجه کلان به نهادهای نظامی و جنگ افروزی و صدور تروریسم، محورهای اصلی جنگ و جدال درون مجلس طی دو روز گذشته بود.
به نمونه صحبت‌های همین نمایندگان مجلس رژیم از خبرگزاری مجلس(رژیم) ۸/۱۱/۹۶؛ توجه کنید تا ابعاد این موضوع مقداری روشن شود.
ابطحی: نماینده مجلس رژیم – ۸ بهمن ۹۶:
«ما منابع پوچ و پوك زیاد داریم توی این لایحه می‌گید آقا اینقدر برای واگذاری اصل ۴۴ بگذاریم خب مگه در سال ۹۶ این مبلغ محقق شده است كه شما دومرتبه همین رو توی بودجه ۹۷ می‌آورید؟ از كدوم منابع؟ می‌خواهید بازی با كلمات كنید مردم رو سرگرم كنید؟»
ابطحی: نماینده مجلس رژیم – ۸ بهمن ۹۶:
«۱۹۴ هزار میلیارد تومان اوراق مالی یك بودجه بادكنكی كل بودجه عمرانی ۶۰ هزار میلیارد شما ۱۹۴ هزار میلیارد اوراق صادر می‌كنید. عزیزان؛ كشور اوراق می‌شه با این اوراق.»
بنیادی، نماینده مجلس رژیم – ۸ بهمن ۹۶: «۶۰ درصد مناطق روستایی زیر فقر قرار دارند. طبق آمار ۴۰ درصد كشور زیر فقر نسبی و ۳۲ درصد زیر خط فقر مطلق هستند و در مناطق روستایی این آمار به ۶۰ درصد می‌رسد حال چگونه دولت می‌خواهد یارانه نزدیك به ۳۰ میلیون جمعیت را قطع كند؟»
بنیادی: نماینده مجلس رژیم – ۸ بهمن ۹۶: «در بودجه ۹۷ همچنان سهم خواص حفظ شده است. هر سال ۷ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان برای یك مركز الگوی اسلامی اختصاص می‌دهید که خروجی اش معلوم نیست».
محمدی: نماینده مجلس رژیم – ۸ بهمن ۹۶: «دولت به‌خاطر اختصاص بودجه دفاعی خوب قابل تقدیر است. دولت اهتمام خوبی بخرج داده و در این موضوع برای تقویت بودجه دفاعی و بنیه دفاعی كشور.»
جالب است که می‌بینید که همین نمایندگان سر سپرده رژیم ولی فقیه که به خامنه‌ای التزام داده‌اند نوبت به سرکوب که می‌رسد، از بودجه کلان اختصاص داده شده برای نیروهای سرکوبگر سپاه و بسیج و نیروهای انتظامی و ارتش شادی می‌کنند.
جهت اطلاع شما در حالی که بودجه پیشنهادی روحانی برای سال ۹۷ با احتساب قیمت های جاری فقط ۳/۷درصد رشد نشان می‌دهد، بودجه پیشنهادی دفاعی رژیم حدود ۳۳درصد و بودجه سپاه پاسداران حدود ۴۲درصد افزایش یافته است.
رادیو بین‌المللی فرانسه در این باره گزارش داد:‌ «بودجه سپاه پاسداران با افزایش ۱۱هزار و ۲۰۰میلیارد تومانی از رقم حدود ۱۵/۵هزار میلیارد تومان در سال ١۳۹۶ به حدود ۲۶هزار و ۷۰۰میلیارد تومان در لایحه بودجه سال ۹۷ افزایش یافته است.»
به ادامه صحبتهای نماینده های مجلس توجه کنید:
بنیادی، مجلس رژیم – ۸ بهمن ۹۶:
«… بنظر می‌رسد در بودجه ۹۷ همچنان سهم خواص حفظ شده است؛ كل بودجه مراكز حوزوی، سازمان تبلیغات، صدا و سیما به حدود ۴ هزارمیلیارد تومان می‌رسد».
میرزایی، نماینده مجلس رژیم – ۸ بهمن ۹۶:
«در ارتباط با مركز الگوی اسلامی ایرانی؛ ۷ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان شما بودجه در نظر گرفتید اما اومدید برای راه آهن ایلام؛ هشت میلیارد تومان شما اختصاص دادید… ما مگه چقدر الگو نیاز داریم؟ شما هر سال ۷ [ میلیارد ] و ۹۰۰ میلیون تومان می‌خواهید برای یك مركزی پول اختصاص بدهید كه خروجی اش معلوم نیست … »
بنابراین در پاسخ به سئوال شما که چرا به موضوع بودجه پرداختیم باید بگویم که از قضا این یکی از مبانی مادی همین قیام است و آگاهی از عملکردهای فریبکارانه رژیم و چپاولی که از دارائیهای مردم توسط رژیم صورت می‌گیرد اولا ثابت می‌کند که این قیام تا سرنگونی نظام ولایت متوقف نمی‌شه به این دلیل که هیچ تضادی در این بودجه از مردم حل نشده ثانیا نشان می‌دهد که رژیم نه توان و نه اراده حل مشکلات مردم را ندارد بنابراین پاسخ فقط در سرنگونی این رژیم نهفته است.
پرسش: 
 آیا در بودجه ۹۷ برای بازسازی شهرهای زلزله‌زده استان کرمانشاه بودجه‌یی در نظر گرفته شده؟ چون همین روزها شاهد مرگ کودکان بیگناهی هستیم که در سرما جان خودشان را از دست داده اند؛ همین الان سرپل ذهاب و شهرهای دیگر تقریبا نابود شده‌اند و ساختن این شهرها نیاز به بودجه خاص دارد؟
شاهرخ توکلی:
 بله همین طور که گفتید در همین هفته شاهد مرگ دلخراش ۵ کودک در اثر سرما بودیم واقعا لکه ننگی برای این رژیم هست. نباید راه دور رفت به همین دلایل است که مردم قیام می‌کنند و خواستار سرنگونی این رژیم هستند چون نه اراده و نه توان حل مسائل مردم رو ندارند.
اما در مورد اینکه رژیم بودجه در نظر گرفته باید بگویم آخوندها اصلا شغلشون حرافیه در حرافی و دروغگویی بی نظیر هستند ادعا زیاد دارند اما در عمل هیچ اقدام جدی برای کمک به زلزله زدگان نشده و حتی برخی کانکسها که داده شده بود رو هم پس گرفتن مرگ دلخراش این کودکان گواه این واقعیته که رژیم هیچ اقدامی برای بهبود وضعیت زلزله زدگان نکرده است.
اگه اجازه بدهید در رابطه با همین ادعایی که داشتند مقداری ریز شویم تا مشخص شود که این حرف چقدر عوامفریبانه و متناقض است؟ ببینید! خبرگزاری سپاه یعنی تسنیم نوشته «۲۸۱ میلیارد تومان یعنی ۵۷ میلیون دلار برای بازسازی یک استان در نظر گرفته شده است حالا همین ۵۷ میلیون دلار دقیقا معادل بودجه موسسه آموزشی و پژوهشی خمینی است!! که معلوم نیست که چه غلطی می‌کنند! یعنی اولویت بازسازی یک استان با میلیونها نفر سکنه برای رژیم برابر هست با ترویج افکار متعفن خمینی. بله. مردم به این دلیل قیام می‌کنند و به این دلیل قیام سر باز ایستادن ندارد…
این واقعیت را رژیم هم خوب گرفته و این دولت را در جنگ های باندی بی آبرو کرده و خوب روشن کرده که اولویتهای این رژیم چی هست و تا چه میزان ضد مردمی هست؟ این را از روی گزارش سرویس اقتصادی روزنامه مشرق عینا می‌خونم:
سرویس اقتصادی مشرق نوشته «در لایحه بودجه سال ۱۳۹۷، اعتبارات جاری و عمرانی سازمان مدیریت بحران ۱۰ میلیارد و ۷۶۵ میلیون تومان [یعنی فقط ۲۲۵۰۰۰۰دلار] تعیین شده است. این در حالی است که دولت در لایحه بودجه سال ۱۳۹۷ برای مرکز بررسی‌های راهبردی ریاست جمهوری به ریاست حسام‌الدین آشنا ۱۲ میلیارد و ۴۳۸ میلیون تومان [یعنی ۲۵۹۰۰۰۰دلار ] بودجه در نظر گرفته است». به عبارت دیگر، بودجه مرکز بررسی‌های راهبردی ریاست جمهوری که صرفا نشست‌ها و همایش‌هایی درباره اعتدال و سایر نظریات سیاسی و فرهنگی و شیادی و حقه بازی های دولت روحانی را برگزار می‌کند، از بودجه سازمان مدیریت بحران با آن همه وظایف و مسئولیت‌های اساسی، بیشتر است. لازم به ذکر است که در جریان زلزله‌های اخیر، کمبود بودجه سازمان مدیریت بحران به شدت موجب نارسایی در کمک به حادثه‌دیدگان زلزله شد.»
پس ببیند در پاسخ به این سئوال شما باید بگم که اولویتهای رژیم نه مردم ایران بلکه حفظ نظام ولایت فقیه است و این حرفا فقط برای فریب مردمه.
برای نمونه در حالی که حدود ۷ میلیارد دلار بودجه سال ۹۷ به حوزه‌های جهلیه آخوندا اختصاص داده شده و تنها ۲۲۵۰۰۰ دلار به ستاد بحران اختصاص داده شده اون هم در کشوری که روی گسل‌های زلزله قرار داره بنابراین بی خود نیست که کودکان معصوم در سرما جان می‌دهند. پس براساس این آمار که مال خودشونه اولویتها شون فرق داره و بقیه حرف ها فقط شیادی و کلاهبرداری از جیب مردم است. بیخود نیست که مردم و جوانان قیام می‌کنند.
پرسش: 
در سایر کشورها برای این گونه سوانح چه اقداماتی صورت می گیرد؟
شاهرخ توکلی:
 سه کشور بعنوان موفق‌ترین کشورها در امر مدیریت بحران صاحب نام هستند. ژاپن، آمریکا و نیوزیلند من تنها به بودجه اونها اشاره می‌کنم و وارد مکانیزمها نمیشوم. تنها یک اشاره کوتاه می‌کنم از اینکه در این کشورها یکی از وظایف ارتش کمک رسانی به بحران است. مثلا در توفان کاترینا ارتش آمریکا با تمام تجهیزاتش وارد شد یا در چین و یا ژاپن. در رژیم آخوندا هم از سپاه پاسداران استفاده می‌شه اما نه برای کمک بلکه برای کنترل امنیتی مردم و سرکوب آنها که مبادا مینیمم خواسته های خودشان را طلب بکنند .
اما در زمینه بودجه که موضوع بحثمونه آمریکا رقمی در حدود ۱۰ میلیارد دلار بودجه به مسائل ناشی از سوانح طبیعی اختصاص داده، البته به دولت این اجازه داده شده ‌است که در صورت وقوع بحران‌هایی شبیه به توفان کاترینا، این رقم را تا ۶۰ میلیارد دلار افزایش بده. مقایسه کنید با عدد ۲ میلیون رژیم با ۶۰ میلیارد در آمریکا، این یک ملاک بسیار خوب برای سنجش سیستم یک حکومت به لحاظ تنظیم رابطه با مردم کشورشه.
در ژاپن که در یکی از زلزله‌خیزترین مناطق جهانه هر ساله هم شاهد لرزش‌های قویه که اگه یکی از این زلزله‌ها در کشوری به جز ژاپن اتفاق بیفته به یک فاجعه تبدیل می‌شه. این کشور یک بودجه معادل حدود ۵۰ میلیارد دلاری برای مقابله با سوانح طبیعی پیش‌بینی نشده اختصاص داده ‌است.
این فقط کمک دولتیه اما در این کشورها نهادهای غیر دولتی مثل بیمه یا صندوقهای اضطراری بخشی از هزینه های سوانح رو می‌دن که وارد بحث فنی اون نمی‌شم که چون موضوع بحثمون نیست ولی این رو اشاره کنم که در برخی کشورها بیمه خانه‌ها اجباریه بنابراین هر کس که خانه‌اش خراب بشه تضمین داره که زندگیش نابود نمی‌شه در حالی که در ایران تحت حاکمیت آخوندی زلزله زدگان هیچ چشم اندازی برای آینده و سرنوشتشون ندارند!
پرسش: 
در جریان زلزله کرمانشاه ما شاهد بودیم که مردم خودشان خودجوش به کمک زلزله زدگان رفتند تا جایی که خود سران رژیم گفتند که این نمایش بی اعتمادی مردم به رژیم بود؛ آیا می‌شود این را به قیامی که یکماه پس از زلزله واقع شد ربط داد؟
شاهرخ توکلی:
خیلی سئوال خوبی است! بله دقیقا ربط داره از دو جنبه بسیار حائز اهمیت بود!‌
اولا کمکهای مردمی در این زلزله نشون داد که هیچ کسی به رژیم مطلقا اعتمادی نداره که تمام رسانه‌های رژیم و حتی تلویزیون رژیم هم که مردم اونو ننگ خودشون می‌دونن مجبور شد که به اون ا‌ذعان کنه. ثانیا یک همبستگی ملی رو دقیقا در مقابل رژیم به نمایش گذاشت که رژیم هم نتونست کنترل کنه تا جایی که از ترس شکل گیری اعتراضات مستمر از مردم می‌خواست که به بهانه مسخره ترافیک، به نواحی زلزله زنده نروند. اونقدر این صحنه مفتضح شد که خامنه‌ای برای اینکه جلوی این فضاحت رو بگیره بلند شد رفت به مناطق زلزله زده بجای درست کردن صحنه بیشتر مفتضح کرد. در همین پراتیک همبستگی قطعا مردم قدرت خودشون رو دیدن و این بسیار مهم بود. در سال ۵۷ که زلزله طبس اومد تقریبا همه دانشجویان دانشگاههای کشور برای کمک به زلزله زدگان به طبس رفتند و اونجا هم یک نمایش قدرت در مقابل رژیم شاه بود. بله. بنابراین همین کمیات هستند که متراکم شده و در نقطه ۷ دیماه به کیفیت جدیدی بنام قیام بالغ شد.
پرسش: 
این روزها شاهد این هستیم که به دنبال قیام دی ماه؛ مقامات مختلف رژیم از خامنه‌ای گرفته تا بقیه سران و آخوندهای رژیم صحبت از مجاهدین و خطر آنها در جامعه و نقش آنها در قیام می‌کنند؛ چرا این حرف‌ها را می‌زنند؟ این که به ضرر خودشان است؟
شاهرخ توکلی:
 بله. سوال خوبی است. این یکی از نشانه های بن بست و ته خط بودن این رژیم است. آخوند محمد خاتمی در روزهای اول قیام؛ علیه مجاهدین و قیام کنندگان موضعگیری کرد؛ و همین‌طور به خامنه‌ای پیام داد. روز بعد روحانی با ماکرون؛ رئیس جمهور فرانسه تماس تلفنی گرفت که این اغتشاشها زیر سر مجاهدین است و جلوی آنها را بگیرید. بعد هم خامنه‌ای آمد و آن حرف ها را در مورد مجاهدین زد و به دنبالش هم سر و کله تک تک آخوندهای ریز و درشت و پاسدارها و آخوند احمد خاتمی صحبت از مجاهدین کردند.
تلویزیون رژیم ۷ بهمن اخیرا یکی از تحلیل گرهای نظام را به صحنه آورد که می‌گفت در نوک در بالای اون هرم براندازان سخت؛ اول مجاهدین خلق اند. گروهی که تعداد زیادی اند و در واقع آموزش دفاعی دیده اند و ….
و یا پاسدار سنایی‌راد؛ معاون سیاسی سپاه پاسداران، که به نقش مجاهدین در قیام اعتراف کرد و می‌گوید: «این‌ها [مجاهدین] بودند که در شهرها حضور می‌یافتند و شعارها را جهت می‌دادند؛ از زشت‌ترین شعارها مانند «اسلام را پله کردند، مردم را ذله کردند…»
و یا آخوند مصلحی وزیر اطلاعات سابق رژیم که می‌گوید جریان نفاق در ایران قدرتمند است و حضور فعال دارد و باید بدانیم که منافقین همچنان در کشور حضور دارند و عده ای منتظر فرصت هستند.
ببینید؛ رژیم در یک بن بست است. وقتی به این حقیقت اعتراف می‌کند؛ در واقع به مردم و جوانان می‌گوید که راه و مسیر آینده مربوط به مجاهدین است. در واقع باید این ضرر را تحمل کند.
وقتی هم که این حرف ها را نمی‌گه؛ نیروهای خودش در غفلت هستند. ولی رژیم با دادن این قیمت برای این که نیروهای خودش را در بسیج و آماده باش نگه داره؛ به این حقیقت اعتراف می‌کند که مجاهدین در جامعه ایران حضور دارند.
البته خامنه ای برای این که این معضل و مشکل را از نظر خودش حل کند و مردم را هم بترسونه؛ آمده گفته که البته حواستان باشد که اگر با مجاهدین باشید به شما سخت می‌گیرند و شما را سرکوب می‌کنند و می‌گوید باید به آنهایی که با مجاهدین هستند سخت گرفت.
می‌بینید که این تناقض رژیم است و این طوری در بن بست قرار گرفته است. یعنی رژیمی که به ته خط رسیده است ناچار می‌شود که بین بد و بدتر؛ بد را انتخاب بکند. اگر نه یک بدی هایی براش برای خودش داره؛ و ضررهای عمده ای می‌کنه؛ وقتی هم که می‌گه باز هم ضررهای عمده ای می‌کنه ؛ پس در مجموع به این نتیجه رسیدند که بیایند بگویند. این اعتراف به حضور و نقش مجاهدین در جامعه ایران و قیام؛ از این بابت است که رژیم در نقطه ای است که در واقع نمی‌تونه حرفهایی را بزنه و راه حلی را برود که ضرر نداشته باشه. الان حرف های عجیب و غریبی هم می‌زنند. حرف های روزهای آخر دوران شاه را می‌زنند. که بله بله وضعیت خراب است و اوضاع انفجاری است و مردم گرسنه و فقیر هستند و باید کاری کرد؛ ولی مبادا که سراغ مجاهدین بروید.
بله. این اعترافات و این تناقض گویی ها نشان دهنده علایم بحران در دوران پایانی این رژیم است.
ازکانال تلگرامی خروش خوزستان دیدن کنید

نظرات

پربیننده ترین

سخن روز: خامنه‌ای و روحانی؛ یأس و درماندگی به‌زبان معکوس

قتل‌عام ۶۷ ـ فراتر از شقاوت ـ شماره ۳۰