سایت آمریكن تینكر: «پرتاب موشك توسط ایران؛ علامتی از قدرت یا ضعف؟»


موشک پرانی حکومت ولایت فقیه به سمت داعش! در خاک سوریه، که از سوی سپاه پاسداران ولایت فقیه انجام شد انعکاسات فراوانی داشت. اما این انعکاسات قبل از آن که نمایش قدرت برای ولایت فقیه باشد، نمایش افلاس و درماندگی حکومت بود و در رسانه‌های بین‌المللی تفسیر به ضعف آن شد.
مقاله ی با عنوان «پرتاب موشك توسط ایران: علامتی از قدرت شیا ضعف؟» در سایت آمریكن تینكر منتشر شد که به بررسی موضوع موشک پرانی ولایت فقیه پرداخته است.
 نویسنده آمریکن تینکر مقاله خود را با طرح چند سوال شروع می‌کند تا با پرداختن به آن به بررسی موضوع فوق بپردازد: «حملات موشكهای برد متوسط اخیر ایران را باید چگونه بررسی كنیم، در حالیكه ملایان آن را به عنوان پاسخ رسمی به حملات۷ ژوئن، كه گفته میشود توسط داعش صورت گرفت، اعلام كردهاند؟ آیا این علامتی قوی، به نشانه توانایی ایران برای مقابله با داعش است و در عین حال پیامی به همه رقیبان، به طور خاص واشینگتن میفرستد؟ یا یك تلاش مذبوحانه توسط ملایان برای حفظ آبروی خود در برابر بحرانهای داخلی و خارجی فزاینده میباشد؟»
نویسنده آمریکن تینکر در جواب به سوالاتی که برای آماده کردن ذهن مخاطب عنوان کرده است به آخرین نمونه‌ای که جمهوری اسلامی! می‌خواست به وسیله موشک پرانی قدرت نمایی کند و بدنه در حال ریزش خود در جناح خامنه‌ای را روحیه بخشد اشاره می‌کند: «آخرین نوبتی كه ایران دست به شلیك موشك از خاك خود علیه یك عنصر خارجی زد به سال ۲۰۰۱ بر میگردد كه بعد از كارزار گسترده مجاهدین خلق در داخل ایران، نظام پایگاههای سابق آنها را در عراق هدف قرار داد.»
در قدم بعد نویسنده آمریکن تینکر به طور محسوس می‌خواهد ذهن مخاطبش را در مقابل این موضوع قرار بدهد که کنش واکنش های اخیر نظام ولایت فقیه، در ارتباط با فعالیتهای مجاهدین خلق است. نویسنده آمریکن تینکر به موضوع گردهمایی چند ده هزار نفری مجاهدین خلق اشاره کرده و می‌افزاید: «برای حفظ آبروی خود، ایران به هر اقدامی دست خواهد زد. در عین حال، همه بحرانهای كنونی در حالی صورت میگیرند كه اپوزیسیون ملاها، مجاهدین خلق و شورای ملی مقاومت در حال آمادهسازی برای گردهمایی سالانه خود در پاریس میباشند. امسال این جلسه برای اول ژوئیه برنامهریزی شده است.
بیش از ۱۰۰ هزار ایرانی و صدها شخصیت آمریكایی، اروپایی و از خاورمیانه گرد می‌آیند تا حمایت خود برای مریم رجوی، 
شورای ملی مقاومت منتخب شورای ملی مقاومت و طرح ۱۰ مادهیی او برای آینده ایران كه از برابری جنسی، همزیستی مسالمتآمیز، لغو حكم اعدام، شكنجه و سركوب، پایان دادن به برنامه هسته یی ایران، و پایان دادن به دخالت نظام در منطقه  و حمایتش از تروریسم، اعلام كنند.»


در پایان نویسنده مقاله آمریکن تینکر با اشاره به شرایط  حکومت ولایت فقیه آن را وخیم ارزیابی کرده و می‌نویسد: «در نتیجه از نظر ملایان شرایط وخیم موجود برای نظام، نیازمند تدابیر جدید هستند. با توجه به آینده تیره و تار نظام، باید منتظر واكنشهای بیشتری از طرف تهران باشیم.»

نظرات

پربیننده ترین

سرکوب و ادامه اعتراضات در هفته دوم مرداد

سخن روز: خامنه‌ای و روحانی؛ یأس و درماندگی به‌زبان معکوس