ابربدهکاران بانکی چه کسانی هستد؟

فقط ۴۰۰خانوار حکومتی مردم را به خاک سیاه فقر نشانده‌اند
فقر و ثروت دو روی یک سکه در جامعه غارت شده و به‌شدت سرکوب شده ایران تحت حاکمیت آخوندها است.
چرا باید بخش اعظمی از سرمایه‌ها در اختیار بخش کوچکی از کارگزاران رژیم باشد و آنها یک شبه ره صدساله را طی کنند؟
چرا باید ۴۰۰خانوار بر مقدرات سیاسی و اقتصادی کشور حاکم باشند و مردم را به خاک سیاه فقر بنشانند، اما در مقابل این معدود افراد و خانواده‌ها بخش بزرگی از اجتماع از سهم بسیار ناچیزی از ثروت ملی بهره‌مند شود.
یکی از زمینه‌های چپاول مردم بدهکاری بزرگ سردمداران و مهره‌های حکومتی به بانکها هستند که رسانه‌های حکومتی از آنها به‌عنوان ابر‌بدهکاران بانکی نام می‌برند.
آنها کسانی هستند که به‌قول یک مهره حکومتی با استفاده از ادبیات «جمهوری اسلامی» یعنی ادبیات غارت و چپاول مردم، دهها و صدها میلیارد دلار به بانکها بدهکارند و با تکیه بر هرم قدرت نه تنها سود پول را نمی‌پردازند بلکه اصل آن را هم نمی‌‌پردازند.
آنها کسانی هستند که با استفاده از روابط با هرم قدرت و با رانت به اسم طرح‌های تولیدی وام‌های کلان گرفته‌اند و وام را در جهت فعالیت‌های غیرتولیدی نظیر ساخت‌وساز و واردات استفاده کرده‌اند و پس از کسب سودهای بادآورده، دست آخر هم با بهانه‌های گوناگون از بازپرداخت آن سر باز می‌زنند.

بدهکاران 

به گزارش سایت حکومتی خبرآنلاین در تاریخ ۱۷تیرماه ۱۳۹۷ میزان این غارت و چپاول از سرمایه‌های مردم مبلغی بالاتر از ۱۱۰هزار میلیارد تومان است.
اگر این مبلغ نجومی را به دلار با نرخ رسمی تبدیل کنیم بیش از ۲۶میلیارد و ۱۹۰میلیون دلار می‌شود.
در خبر دیگری که در روز ۱۲تیرماه ۹۷ منتشر شد رحیم زارع، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ارتجاع، اعتراف کرد که چند نفر در چند ماه گذشته به میزان کل یارانه نقدی ۲سال کشور سود برده‌اند.(خبرگزاری تسنیم ۱۲تیر ۹۷)
وقتی بخواهیم در یک محاسبه ساده همین جمله نماینده مجلس رژیم را به اعداد قابل فهم‌تر بازگو ‌کرده و به نرخ رسمی دلار تبدیل ‌کنیم عدد ۲۱میلیارد و ۴۴۰میلیون دلار به‌دست می‌آید.
همان‌طور که می‌بینیم در ۲خبر کوتاه که از باندهای چپاول و غارت حکومتی آن هم به‌دلیل دعواهای باندی بیرون زده است، در خوشبینانه‌ترین شق، بیش از ۴۷میلیارد و ۶۳۰میلیون دلار از جیب مردم ایران به‌غارت رفته است.

بدهکاران 

یکی از این موارد، غارت و چپاول از صندوق ذخیره فرهنگیان است که در سالها و ماه‌های گذشته اخبار زیادی از چپاول از این صندوق و بانک زیرمجموعه آن یعنی بانک سرمایه منتشر شده است.
خبرهایی که به اعتراف یک مهره حکومتی با کلیدواژه‌های «اختلاس، تخلف و بدهی کلان بانکی و اسناد اطلاعاتی» به بیرون درز کرده است.
به گفته یک مهره حکومتی دیگر ۴۸۳میلیارد تومان فقط اصل پولی است که حدفاصل شهریور ۹۵ تا اوایل اسفند از این صندوق خارج شده است.
بانک سرمایه این پول را به افراد موردنظر خود داده است.
بدهکار دوم یکی از عناصر حکومتی به نام میرزایی و از مسئولان روزنامه حکومتی قانون است که ۸۰میلیارد تومان اختلاس کرده است.
بیش از ۴۰درصد سهام بانک سرمایه متعلق به صندوق ذخیره فرهنگیان است. این صندوق با استفاده از پس‌انداز معلمان تشکیل شده است.
وقتی اختلاف طبقاتی در ایران را با کشورهای سرمایه‌داری پیشرفته که صاحبان بزرگترین کمپانی‌های عظیم در آنها سکونت دارند، مقایسه می‌‌کنیم، به‌سادگی می‌شود تشخیص داد که سطح اختلاف طبقاتی در ایران حتی در مقایسه با این کشورها در بالاترین سطح قرار دارد.
اختلاف طبقاتی در ایران امروز در طول تاریخ کشورمان بی‌سابقه است که دلیل اصلی آن غارت و چپاول مردم توسط سردمداران و مهر‌های این نظام است.

نظرات

پربیننده ترین

سخن روز: خامنه‌ای و روحانی؛ یأس و درماندگی به‌زبان معکوس

قتل‌عام ۶۷ ـ فراتر از شقاوت ـ شماره ۳۰